"Mai Ieftin - Mai Rapid - Mai Sigur"

Mateco Romania ofera solutii rentabile pentru transportul utilajelor oriunde in tara.
Trailerele si camioanele noastre vor livra echipamentele inchiriate de dumneavoastra unde si cand aveti nevoie de ele.
Ne implicam in proiecte de transport:, putem transporta echipamentele dumneavoastra, pentru mai multe detalii va rugam sa contactati departamentul nostru de logistica, care cu siguranta va va ajuta cu placere.

 

 

Nissan Navara 3,5t  COD  TR1

Ideal pentru tractari: echipamente montate  pe semiremorca cum ar fi generatoare, motopompe de ape murdare, compresoare, turnuri de iluminat, spalatoare mobile si nacele tractabile cu brat articulat.

 

Nissan Cabstar 4,5t camion cu macara COD TR2

Ideal pentru transportul: platformelor suspendate pe cablu, schelelor, turnurilor mobile din aluminiu, echipamente  pentru compactat si pentru beton, generatoare de sudura, incalzitoare si dezumidificatoare.

 

 

Iveco Stralis 12t and  Mercedes Actros, camioane cu macara si rampe CODE TR3

Ideale pentru transportul de: platformer de lucru la inaltime, nacele, mini macarale, lifturi de marfa, stivuitoare, telehandlere, echipamente montate  pe sanie (generaotoare, pompe de ape murdare), mini incarcatoare mini excavatoare si echipamente de compactata.

 

 

Man  48t  trailer cu rampe CODE TR4

 Ideal pentru transportarea de : platforme entru lucru la inaltime,   excavatoare pe senile, incartoare - vole, buldozere, telehandlere.